ŞANLIURFA / SİVEREK - Ertuğrul Gazi Ortaokulu

May

Okulumuzda her yıl 2.dönem gerçekleştirilen Bilgi Yarışmamızda bu yıl 5/a, 6/c, 7/c ve 8/e sınıflarımız kendi kademelerinde birinci oldular.

Okul gazetemizin 2. sayısı çıktı.

Mrt

8. sınıfların katılımıyla okulumuzda şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Mrt

Ertuğrul Gazi Ortaokulu olarak 5. Sınıf öğrencilerimizle Ramazan bayramı öncesi unutulmaya yüz tutmuş geleneksel temaşa oyunumuz olan Hacivat ve Karagöz oyununu oynatarak eski geleneklerimizi canlı tutmak, kaybolan değerlerimize sahip çıkmak ve bayram kültürünü çocuklara tanıtmak amacıyla Ramazan programı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Polat BAYRAKTAR ve Atakan BAL' ın katkılarıyla okul gazetemizin ilk sayısı çıktı. Gazetemizde okulumuzdaki gelişmeler paylaşılacak.

Şbt

Bigep kapsamında 6.siniflar arası yapılan masa tenisi turnuvasında 1. Ve 2. olan öğrencilere ödülleri verildi.

Şbt

Ock

Okulumuzda BİGEP kapsamında kitap okuma ve okuduğu kitabın analizini yapma etkinliği her hafta yapılmaktadır.

Ara

İl milli eğitim müdürlüğü tarafından Bigep kapsamında dereceye giren ilk üç öğrencimize hediyeleri verildi.

Ara

Okulumuzda 5. sınıflar arası Cahit Arf Matematik Bilgi Yarışması düzenlendi.

Ara

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Aleyna Yılmaz ,8/D sınıfı Elifsu Kırboğa ,Muhammed Ali Fener, Hacı Sefer Kesici ve Semanur Gümüştaş isimli öğrenciler ile sosyal etkinlik kapsamında ''Yürüyen Portreler'' etkinliği gerçekleştirmiştir.

Ara

6/A ve 6/B şubelerinde fen bilimleri dersinde işlenen konular  ve güncel bilimsel bilgiler konulu bilgi yarışması yapıldı.

Kas

Deyimlerle drama etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Bilişim Teknolojileri öğretmeni Fatma AKYILDIZ ile öğretmenler ve öğrencilerimizin katılımıyla 6.sınıflar arasında Zekâ Yarışması etkinliği gerçekleştirildi.