ŞANLIURFA / SİVEREK - Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Nis

OKULUMZDA 2-10 MAYIS 2023 TARİHLERİ ARASINDA ADAP PROJESİ KAPSAMINDA SINIFLAR ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMALARI YAPILACAKTIR.

Okul Müdürü Mehmet ÇİFTÇİ, okul olarak sınıflar arası yaptığımız bu tür bilgi yarışmaları ile öğrencilerimizin akademik güdülenmelerine katkı sağlamak, öğrencilerimizin okula olan ilgilerini artırmak, sınıfını ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarını sağlamak amaçlanmıştır.

2022-2023 İKİNCİ DÖNEM UYGULANACAK ZAMAN ÇİZELGESİDİR.

DERS PROGRAMLARINA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

SINIFLAR ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI

OKULUMZDA 9-17 MAYIS 2022 TARİHLERİ ARASINDA ADAP PROJESİ KAPSAMINDA SINIFLAR ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMALARI YAPILACAKTIR.

Okulumuz Müdürü Mehmet ÇİFTÇİ, bu tür yarışma ve etkinliklerin, öğrencilerimizin görev ve sorumluluk duygularını geliştirmelerine, öğrencilerin okula olan ilgilerini artırmalarına, hızlı ve doğru karar verebilmelerine, doğru bilgiyi seçebilmelerine, öğrencilerimizin yarışma kültürünü kazanabilmelerine, centilmence rekabet edebilmelerine, zamanı verimli kullanabilmelerine ve kendilerine güvenmelerini sağlamalarına vesile olacağına inandığını belirtti.